expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 9. kesäkuuta 2016

JUHLASTA ARKEEN

Viime viikonloppuna monessa kodissa vietettiin juhlaa ja mekin saimme kunnian osallistua suuren saavutuksen tehneen nuoren naisen valmistujaisjuhlaan. Ihanaa oli pukea koko perhe parhaimpiinsa ja nähdä rakkaitaan. Samalla saatiin kokea pieni loma vieraassa kaupungissa. Lyhyt, mutta mukava viikonloppu jäi muistoihin ja nyt arjen alettua olen iskenyt kynteni varastoon. Ettei liiaksi vaan unohtuisi juhlatunnelmiin... Paljon on tavaraa lähtenyt jo uusiin koteihin ja paljon on vielä lähdössä. Hyvä on välillä tuulettaa oikein kunnolla. Viime kevättalven raivaus into nostaa päätään ja nyt kohteena on varasto, jos tätä tahtia tavarat katoaa, niin kohtahan varastossa on tyhjiäkin paikkoja hyllyillä. Kaameaa miten paljon sitä kaikkea sullookin talteen, huoh!

Näihin juhlakuviin on hyvä palata ja toivottaa nuorelle hyvää matkaa! Nyt lasten nukutuspuuhiin, alkaa sen verran voimakas naurun käkätys sohvalta kuulua, hyvää yötä!


2 kommenttia:

 1. Meidän nuorimmalla oli kans ylioppilas juhlat.
  Tuohonkin joudun yhtyä että tavaraa on joka paikka pullollaan, jos vaikka joskus tartteis.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania nuo juhlat! Omien lasten juhlat vielä kaukana edessä. Täällä tavaran lajittelu vaan jatkuu... Kiitos osallistumiskutsusta :)

   Poista