expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

PIILOPAIKKOJA

Leikitkö usein piilosta? Minun tulee leikittyä melko usein ja etsittyä samalla piilopaikkoja johon aikuinenkin mahtuisi. Tänään etsittiin myös piilopaikkoja, emme tosin itsellemme vaan leluille. Siivouksen yhteydessä innostuimme järjestelemään leluja uudelleen uuteen järjestykseen ja olipa mukavaa yhteistä puuhaa lasten kanssa. Suosittelen! Sen piilosen lisäksi siis.

Kieltämättä olen semmoinen jemmari tietyissä asioissa ja pidän siitä, että kaikilla tavaroilla on oma paikkansa. Parhaani mukaan olen yrittänyt tätä "kaikella on paikkansa" -periaatetta tartuttaa myös lapsiini. Salaa toivon, että edes joskus leikin jälkeen lelut hyppäisivät koreihinsa. Tilasin leluille muutamia uusia pusseja ja järjesteltiin vanhat korit, kipot ja purnukat uusiksi. Aaah, ainakin pienen hetken ne ovat omilla paikoillaan :) joten oli pakko kuvata.

Lastenhuoneeseen on muuttanut viime aikoina muutama uusi vanha huonekalu. Vanha liinavaatekaappi ei enää kokonsa puolesta palvellut legokaappiina, joten olohuoneen vitriinikaappi vaihtoi paikkaa ja palveluksiaan ja on nyt pojilla lego/lelukaappina. Lisäksi siirsin valkoisen lipaston muualta talosta tähän huoneeseen, lipaston jota olin jo laittamassa kiertoon... Pojat innostuivat niin paljon tästä "laatikkoleikki" lipastosta, että siirsin sen heidän huoneeseen. Nyt on säilytystilaa tavaroille riittävästi!

Leikit jatkuu moikka moi ja mukavaa viikon jatkoa! Kohtahan se on jo viikonloppu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti