expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 3. huhtikuuta 2017

KIPSIMUNIA

Täällä on vietetty vapaapäiviä yllättäen taas sairastellen, kyllä tuo vatsatauti on lapsiperheen painajainen. Onneksi voiton puolella aletaan olla ja ainakin minä pääsen huomenna arkeen kiinni, uuteen sellaiseen. Taisin viime postauksessani kehua, että vaihdan työpaikkaa. Huomenna vaihdan vieläpä kertaalleen ja aloitan taas uudessa työssä. Työssä joka on yksi haaveeni, joten olo on aika mahtava!

Oksennusten siivoamisen välissä ehdin tehdä kipsistä munia sekä askarreltiin virpomavitsoja lasten kanssa. Pääsiäinen lähenee kovaa vauhtia ja pätkä viikkoja on edessä useampi. Tuntuu melkein rikolliselta viettää aikaa sisällä tällä säällä, mutta minkäs teet kun olo ei oikein muuhun kykene. Auringosta on nautittu siis löhöämällä sisällä ja toteamalla että kaikki pöly näkyy aivan liian hyvin ja ikkunatkin huutavat pesijäänsä. Pyykkikone on laulanut koko viikonlopun ja ruokahuolto pyörinyt valmisruokalinjalla. Jaffaa kulunut litra tolkulla ja patjat täyttäneet olohuoneenlattian, pikkupotilaiden majoittuessa siihen telkun eteen.


Kipsimunat tein apteekista ostamastani kipsisiteistä, jotka vaan kastettiin vedessä ja asetettiin ilmapallon päälle. Sottaista touhua, joten pöytä on hyvä suojata kunnolla. Kipsi kuivuu yllättävän nopeasti, joten rivakka saa tekemisessä olla. Kuuden munan tarpeet maksoivat 12 euroa. Nyt iltatouhuille lasten kanssa ja miettimään huomisen aamun starttia, mitä kummaa laitan päälleni ensimmäisenä työpäivänä? Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! Minä olen sopivasti viikonpäivistä sekaisin jo valmiiksi, mutta eiköhän se taas seuraavaan viikonloppuun mennessä selkiinny :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti