expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 23. marraskuuta 2017

PIPARIPÄIVÄ

Sairastuvasta tervehdys! Lapset potee flunssaa, osa vähemmän ja osa enemmän ja yöt on mennyt kuunnellessa heidän rykimistään, vuoron perään. Tänä aamuna kyllä tuntui, että montahan tuntia sitä unta taas itselle tulikaan... Noh aamukahvin jälkeen keräsin sisäisen sisuni ja aloitin siivoamaan. Itse kun ei ole kipeä niin ei anna oma tunto periksi maleksia, vaan pakko käyttää aika hyödyksi. Talon kaikki petivaatteet  ulkoilivat happea ottamassa ja lakanat pyörähtivät pesukoneessa. Illan on saanut nauttia puhtaan kodin lisäksi raikkaasta pedistä. Aah nämä joululakanat, joihin olen aivan rakastunut. Vuosi sitten ostin "joululakanat" joita olin monen monta vuotta miettinyt. Ja nämä flanellilakanat ovat kyllä aivan jumalaisen ihanat, pehmeät ja lämpimät. Harkitsen jo toisia saman materiaalin lakanoita toisessa värissä. 

Mutta tosiaan siivouksen lomassa tänään paistoin myös pipareita, pojat kävivät välillä auttamassa ja taikinaa syömässä. Perheemme perinneresepti ei petä ikinä ja sillä syntyy ne oikeat joulupiparit. Piparikakkutaloon ei tänään energiaa enää riittänyt, joten katsotaan teenkö sen vielä toisen kerran. 

Mutta nyt toivottelen hyvät yöt ja lähden sisustuskirjan pariin niiden ihkujen lakanoiden väliin. Jos joku ihmettelee miksi jo nyt niin siksi, koska talo hiljeni (lapset unilla ja mies harrastamassa) ja minun kelloni pirisee herättää aamulla jo 3.30. Hyvää yötä!

P.s. Tämä postaus on ensimmäinen kännykällä tekemäni :) harjoittelua siis vähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti