expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 5. helmikuuta 2016

STRINGIÄ SEINÄLLÄ

Päätin hankia synttärieni kunniaksi jotain öö järkevää, laadukasta ja semmoista mitä oikeasti haluan tai olen halunnut sitten joskus hankkia. Päädyin tilaamaan synttärilahjaksi saamillani rahoilla Stringhyllyn. Joku saattaa muistaa joskus kirjoittamani postauksen tästä hylly asiasta ja miehen kommentit. Mies aikoi siis tehdä itse muutamia saman tyylisiä hyllyjä, mutta kaikkea ei ehdi tuo tyyppi tekemään, jolla on koko ajan sata asiaa odottamassa to do listalla. Joten päädyin valmiiseen ratkaisuun. Tilasin hyllyn Scandinavian desing centeristä ja nopeaan toimittivat. Seinälle hyllyn laitoin muutama päivä sitten ja olen tyytyväinen. Samalla paikalla olleet tauluhyllyt muuttivat vierasmakkarin seinälle, joka odottaa muutakin seinilleen. Joku kiva juliste pitäisi sinne jostain napata.


Täällä ollaan sairasteltu urakalla ja onneksi pikku hiljaa alkaa kaikki olla tervehtymään päin. Oma riittämättömyyden tunne vyöryi kyllä päälle viime viikolla. Koko poppoo kun sairastaa ja jokainen hieman eri tahtiin, olivat päivät pientä kaaosta. Osan vielä kuumeillessa, osa kiipeää jo seinille (hyvä niin). Itse kipeyden ja terveyden rajamailla yritin tätä palettia ohjailla, keksiä seinille kiipeäville yksilöille jotain touhua, kun lasten oma mielikuvitus ei aina loista. Vihaan sairastelua, ei liene ylläri, enkä liene ainut. Kolme lasta, valvomista, itkua, räkää, kuumetta, nenäliina pinoja, itkua, yskimistä, lääkkeitä kaikille, itkua, räkää ja räkäisiä yökkärinhihoja joka puolella. Aamen! Huh, jospa tämä hetkeksi riittäisi.

Tervehtymisessä on parasta, että pääsee liikkumaan ja ulkoilemaan. Viikonloppuna onkin aktiviteettia tiedossa. Laskiaispullat odottavat pakkasessa valmiina täyttämistä ja herneet pöydällä keittämistä. Se olisi laskiaisviikonloppu aluillaan. Saa nähdä minne suunnataan mäkeä laskemaan vai tyydytäänkö pihan pieneen kumpareeseen. Luistelua on ainakin viikonloppuna suunnitelmissa, ihanaa huomata miten pienten taidot kehittyvät muutaman jäällä käynnin aikana. Jokohan uskaltautuisi viimein itsekin luistimille? Semmoiset kun varastossa odottaa... Mukavaa laskiaista ja viikonloppua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti