expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 24. kesäkuuta 2016

IHANAA JUHANNUSTA!

Sen verran hiljaista täällä nettielämässä on ollut, että melkein jo iski huono oma tunto. Huomaan, että aikani menee ihan jossain muualla kuin sisällä, valokuvatessa tai tietokoneella istuessa. Täällä aloitellaan juhannuksen viettoa kotona ulkosaunaa rakennellen. Hylättiin tänä vuonna mökki juhannus ja jäätiin kotiin raksailemaan, jos veneilemäänkin viikonloppuna ehdittäisiin. Sää näyttää hyvältä, maali kuivaa hyvin! Kunnon aamupala mahassa jaksaa touhuta. Ensimmäisenä kävin aamulla kasvilavoilta hakemassa salaattia leivällä ja pinaattia aamuruokaa varten. Lupasin paistaa oman maan pinaateista ja oman kanalan munista isoja pinaattilettuja aamuruuaksi. Illalla, jos kuumentaisi sitten paljun lisäksi grillin. Oikein ihanaa juhannusta sinulle!



p.s. Pakko oli kuvata ja jakaa teille tämä kuva 2-vuotiaan pojan keräämästä kukkakimpusta :) äidin sydän sulaa (ainakin välillä) tuon pienen miehen alun kanssa!

1 kommentti:

  1. Kauniin luonnonkukkakimpun olet saanut. Mäkin olen välillä netissä, kun jalkani ei tykkää tosta kävelystä, välillä huilootan sitä koneen ääressä :)

    VastaaPoista