expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 9. elokuuta 2016

VIELÄKÖ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ?

Tätä otsikon kysymystä ollaan miehen kanssa mietitty viime päivinä tai lähinna niiden päivien iltoina. Onhan sitä vielä jäljellä, vielä tulee aurinkoisia päiviä, eikö? Monena iltana on vaan tarvinnut valot sytyttää, koska on niin hämärää. Kai se on yksi kesän loppumisesta enteilevä merkki? Miehenkin loma loppui ja poika aloittaa koulun ensi viikolla, joten arjen muutoksilla mennään eteenpäin. Jännityksellä toivon ja odotan vieläkö tulisi muitakin muutoksia...Paljon tuli tänä kesänä koettua ja nautittua, vaikka lomareissu jäi tekemättä ja osa suunnitelmista piti hylätä jo alkumetreillä. Tämän kesän tavoite oli yllätys yllätys ulkosaunan valmistuminen ja onhan se hyvällä mallilla. Voisin melkein tuulettaa, että tehty on! Pientä taantumaa olen (ainakin minä) kokenut viime viikkoina rakennustouhuista... Saunottu ei siis vielä olla, mutta piakkoin. Sisältä sauna on sinällään pikkujuttuja vaille valmis, mutta päätettiin tehdä ulkopuolikin samaan syssyyn kuntoon. Terassi ja patio odottavat vielä kaiteita ja rapppusta, grillausalue istuinpöllejään. Ja aivan varmasti jotain jää ensi vuoteenkin vielä tehtäväksi. Fiilis on mahtava ja odotan jo niin sitä ensimmäistä saunareissua, mutta myös jo joulusaunaa, jonka saamme siellä kokea ensi jouluna. Hui joulu! Niin kaukana vielä, mutta jo mielessä. Poika trio odottaa iltaruokaansa ja minä odotan miestä kotiin, hän tuo minulle lisää maalattavaa tullessaan, hih! Ehken se pitää lähteä laittamaan lasagnea uuniin ja sitten pihalle. Vielä luotan kesäpäiviin, vaikka syksyisiä aamuja olenkin jo havainnut. Ehkä muutaman viikon päästä olen jo syksy fiiliksissä!

Mukavaa viikkoa sinulle!

2 kommenttia:

 1. Samanlaisia tunnelmia täällä on kuin sielläkin , että syksy se tulee, varsinkin aamuisin tuntuu jo niin kolealta. Mutta on siinäkin hyvät puolensa.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On syksykin ihanaa aikaa ja nautin tulevasta vuodenajasta paljon, mutta tietynlainen haikeus vaan tulee, että kesä alkaa olla takana.

   Poista