expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 26. elokuuta 2016

JÄRJESTYKSENVALVOJA NÄKEE VIHREÄÄ

Välillä tekisi mieleni ostaa pilli. Semmoinen mitä esimerkiksi jalkapallotuomarit käyttävät. Toimisikohan se? Poikien leikit ja se nahuaminen on välillä sitä luokkaa, että tämä järjestyksenvalvoja ei jaksa komentaa. Välillä tekisi mieli heittää vaan ruoto sohvalle, lopettaa ainainen järjestyksen valvominen. Huutakoot ja sotkekoot koko talon. Mutta kun mutta kun minä tulen levottomaksi mekkalassa ja sekasorron keskellä, en osaa olla sotkussa ja epäjärjestyksessä. Hetken talo on siivouksen jälkeen siisti, joten äkkiä muutama kuva!

Viime postauksen jälkeen kannoin olohuoneeseen varastossa huilaamassa olleen pöydän. Tänään pesin jopa osan ikkunoista (sitä hommaa vihaan, joten jollain tavalla hyvä päivä oltava).  Mieskin huomasi ikkunoiden peseytyneen, joten se tuli nähtävästi tarpeeseen. Verhot lähti osista ikkunoista ja nyt pitäisi uusia viritellä. Kaapista vai kaupasta? Mutta kuten otsikko viittaa ja kuvista näkee, jokin pieni vihreä hulluus iski, kasveja ja tekstiilejä. Ripaus vihreää tähän syksyyn!

Ei se auta kuin moppiin vielä tartua. Tunnustan, että sen verran on siivous vielä kesken. Pojat katsovat leffaa, joten nyt kipinkapin hoitamaan homma loppuun, ennen iltasatuja. Huomenna saakin sitten järjestyksenvalvoja huilailla ja touhuta ulkona. Nautitaan viikonlopusta! 

4 kommenttia:

 1. Joskus toi siivous on mukavaa, kun näkee heti kätensä jäljet. Kivaa vihreää olet pannut olkkariin.
  Yleensä siivouksen jäljet valitettavasti on niin äkkiä katoavaa. Sitten taas alkaa uusi siivous :) !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olet oikeassa, siivoaminen on välillä mukavaa, mutta nauttisin mieluusti pidempään työni tuloksista :)

   Poista
 2. Ihanaa vihreää! Mä olen hurahtanut tumman vihreään viime keväällä. Ja viherkasveihin :D Päädyin muuten sun blogiin ihan randomisti, kun facessa oli sivussa mainos :)

  Kivempi blogi, Minttu

  VastaaPoista