expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 9. syyskuuta 2016

PIHA PIENI PÖYRII

Tajusin tänään, vaikka olen kesän pyörinyt tuolla pihalla, kuvannut en ole siellä juuri mitään! Kasvihuone ja kasvilavat ovat yleensä tullut kuvattua joka ikinen kesä, jotta seuraavana keväänä voi miettiä tulevan kasvukauden järjestystä, mutta ei tänä kesänä. Nyt puoliksi tyhjiä kasvilavoja ei toinna ehkä lähteä enää kuvaamaan. Kasvihuoneessa sentään oli vielä kuvattavaa. Syksy alkaa saapua, lehdet tippuvat puista ja ilma on syksyistä, vaikka toki olemme saaneet lämpimistäkin päivistä nauttia. Huomaan pukeutumisen vaikeuden ja eteisen merkityksen tavaran määrässä taas kerran. Alan olla melko varma, että meidän eteisessä vaatteet lisääntyvät ihan keskenään! Tänään kuvasin myös ulkosaunaamme, josta saatte nähdä kuvia lähiaikoina. Joo, ollaan siis päästy jo saunomaan siellä :)


Pikku hiljaa alkaa olla luovuttaja olo tältä kesältä pihan suhteen, vaikka vielä meinasin ainakin rapun eteen kivetyksen tehdä. Syksyisiä asetelmia on myös suunnitteilla. Isommat hommat ovat tältä kesältä tehty ja se on hyvä tunne se! Nyt voi keskittyä rauhassa tulevaan syksyyn ja talveen.

Pienet supersankarit ovat kassinsa pakanneet ja minä myös, suuntaamme viettämään äiti-poika-viikonloppua ystäväni ja hänen poikiensa luokse. Nyt ruoka pöytään ja menoksi. Mukavaa viikonloppua sinulle!

4 kommenttia: