sunnuntai 8. tammikuuta 2017

TERVE UUSI VUOSI?

Uusi vuosi on aloitettu tässä talossa kaikkea muuta kuin terveenä. Viime kuukausien aikana tauteja on riittänyt ja osansa niistä on jokainen saanut. Nyt sitten viimeisimpänä vesirokko osa 2. Ensimmäinen vesirokkoinen poika meillä oli jouluna, nyt toinen ja varmaan kohta kolmas poika vuorossa. Eihän näille taudeille mitään mahda, mutta alkaisi riittämään vähäksi aikaa. Lomamatkalle lähtökin on vaakalaudalle tämän rokon vuoksi. Toivon niin sormet ristissä, että tauti menisi nopeaan ohi ja pääsisimme matkaan. Ollaan reissuamme kovasti odotettu ja harmittaahan se, jos ei päästä lähtemään kun kaikki on järjestelty valmiiksi sitä varten. 

Joulukoristeiden raivaamisen myötä vaihtuivat verhot ja sohvatyynyjenpäälliset vähän keväisimmiksi. Vaikka ulkona on ollut lähes -30 astetta pakkasta, minun ajatukseni alkavat karata jo kevääseen, vihreään ja porkkanapenkkiin :) sillä voimalla ehkä jaksan tämän loppu talven pimeyden! Joka keväinen into alkaa nostaa päätään ja tekisi mieleni uudistaa yhtä jos toista nurkkaa. Onneksi tuota vapaa-aikaa ei ole liikaa, niin pysyy rajoitettuna tämä sekoiluni. Joka vuosi sama homma, kun pakkaan joulun varastoon niin vimma alkaa, vaikka miten päätän ettei tänä vuonna...


Pikkupoikien huoneeseen kaipaan uutta kaappia, tai alakertaan olohuoneeseen uutta kaappia, jolloin siellä olevan kaapin voisin siirtää pikkupoikien huoneeseen. Legokaapista loppuu poikien huoneessa kapasiteetti joulupukin tuomien uusien legojen vuoksi. Vaihteluahan saa vaihtamalla huonekalujen paikkaa ja uudistamalla entisiä, ei se aina vaadi välttämättä uuden ostamista. Vaikka Tori. fi sivusto ahkerassa käytössä onkin, kun metsästän uutta kaappia... Nykyisen legokaapin tarinaa voi vilkaista täältä.  Mukavaa sunnuntaita sinulle!  

2 kommenttia:

  1. Harmillista nuo taudit. Yleensä yksi sairastaa niin se tarttuu sitten toisiin.
    Kivoja kuvia olet laittanut meille nähtäväksi.

    VastaaPoista