expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 21. lokakuuta 2017

SOHVAN SYLISSÄ

Sohvan sylissä kirjaimellisesti on mennyt noin viikko... Sitkeitä ovat nämä flunssat, mutta ehkäpä tämä tästä, viimein ja toivottavasti. Sohvalla on ollut kyllä yllättävän mukava olla, koska se on melkein kuin uusi. Vanha sohvamme sai nimittäin uudet päälliset viikko sitten ja samalla vaihtui väri. Valkoisesta harmaaseen, ehkä hieman lapsiystävällisempään väriin, vaikka valkoisen sohvan nimeen olen vannonut. Niin se mieleni vaan muuttui, kun olen pessyt ja pessyt valkoisia sohvanpäällisiä 8 vuotta. Ja onhan ne vielä varastossa, jos takaisin tekee mieli vaihtaa. Mutta voin sanoa, että harmaa sohva näyttää silmääni vallan hyvältä, sopivan syksyiseltä myös. Eikö?




Viikon kun ovat tavarat olleet enemmän ja vähemmät sikin sokin ja sekaisin, olohuoneen lattiat kasvaneet legoja, keittiön pöydät täyttyneet kaikesta tärkeäksi kuvitellusta ja pyykkivuori kodinhoitohuoneessa hiipinyt kohti kattoa, olipa kiva tunne tänään kun saimme hieman järjesteltyä ja siivottua yhdessä :) Se minun iloni, puhdas tai puhtaampi koti, ai että! Alla kuva ennen operaatiota, hih! Yksi maailman fiksuin keksintö on muuten laittaa lakana tai vastaava legojen alle, helpottaa niiden atomien keräämistä/löytämistä!


Tänään uskaltauduin myös ulos hommiin, omppupuut saivat talvisuojat myyriä ja jäniksiä vastaan ja kuistille ilmestyi havupallopuu. Maanantaina saan pakata autoon monta havupallopuuta töihin viemisiksi. Havupallopuista on kuviakin tulossa myöhemmin... Osa niistä odottaa valmistumista huomiseen. On ihanaa saada toteuttaa itseään. On se vaan minun juttu, tämä naprääminen! Luovuus katoaa, jos en saa näpertää jotain tasaisin väliajoin. Viikolla käytin lapsia kirjastossa ja samalla sain kirjoja itsellekin sohvan nurkkaan. Kuluneella viikolla on tullut luettua paljon sisustuslehtiä sekä -kirjoja ja suunniteltu sen ziljoona hommaa oman pään sisällä :)

Hyvää viikonlopun jatkoa juuri sinulle! Nauti!





2 kommenttia:

  1. Toi legokangas on näppärä. Mä näin kerran ympyrämuotoisen ja reunassa naru.
    Kun oli aika kerätä legot, narusta kiristys ja kas ne olivat pussukassa ja narusta roikkumaan vaikka johonkin koukkuun.
    Hyvin on kestänyt sun suojat pesua. Kauniit on myös harmaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen nähnyt semmoisia pyöreitä alustoja, muttei ole tullut hankittua. Lakana auttaa asiassa myös kummasti. Kiitos kommentistasi.

      Poista