expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tavaraähky(kö)

Ei mennyt hukkaan tämäkään päivä! alkukankeuden jälkeen päivä käynnistyikin hyvin, tosin vasta iltapäivän puolella sain touhusta kunnolla kiinni. Siihen mennessä olin jo kironnut täällä asuvat miehenalut ja ehkä sen yhden miehenkin epäsiisteydestä ja sotkuista, huoh, aina ei vaan huvita siivota! Ainainen pesukoneiden ja lieden kanssa seurustelu tökkii välillä, joten onneksi on tämä blogi. Hyvää vaihtelua ja fiilistelylisää elämääni. Koittakaa kestää. Yläkerrassa touhusin ja järjestelin tavaroita paikasta a paikkaan b. Olen kokenut viime viikkoina kaameaa tavaraähkyä, joka paikka tuntuu pursuavan jotakin tavaraa, vaikka kuinka karsin ja vien turhan varastoon tai kokonaan pois tältä tontilta. Järjestylydraivin sain nyt päälle! Olisiko se tuo päiväkahvi ja vohvelit kun sai vipinää kinttuihin, vaikka vohvelit meinasivat kadota parempiin suihin, ennen kuin itse pääsin syömisvaiheeseen... Siinä vohvelia nieleskellessäni vahvistui ajatus, että ehkä sitä pärjäisi vähän vähemmälläkin tavaralla. Toki syksy on taas se vuodenaika, kun vaan esimerkiksi eteisessä vaatteita on tuplana (ainakin meillä), on syys- ja talvivaatteetkin jo odottamassa. Muualla talossa yhtä fiksua perustelua tavaran  määrälle ei vaan ole, piste! Ja kukahan sitä koko ajan hankkii lisää, mies vaan eilen kysäisi, kun kannettiin yhtä lipastoa ulos ja toista huoneesta toiseen. Pakko viitata ja nostaa käsi ylös, että se olen minä. Mutta perustelin asian, laitan tavaraa myös menemään aika vilkkaasti :) Kierrätän!

Poikien huone saa kokea muutosta, siitä kirjoittelen enemmän myöhemmin, kuhan saan uusimman hankintani kotiin asti haettua. Se ei ole seinähylly, vaan jotain ihan muuta... Omaan näperrystilaani siirtyi poikien huoneesta lipasto, joka sai sisuksiinsa ne tärkeimmät sisustus- ja puutarhalehdet, mitkä haluan säästää. Jätin jo muutaman joululehden houkuttimeksi yöpöydän kulmalle :)







Iltaruoka on valmistumassa, joten taidan lähteä kattamaan pöytää ja tyhjentämään sitä astianpesukonetta, taas! Pojat melskaa ja juoksevat pitkin taloa, jos on kirjoitusvirheitä laitan sen heidän piikkiin.  Mukavaa iltaa teille! Meillä vedetään iltaruuan jälkeen vielä kumpparit jalkaan ja lähdetään metsään etsimään askartelumatskuja. Kun vaan ensin kannan tuon kuistilla olevan tavararöykkiön varastoon, huokaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti