expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 23. marraskuuta 2015

KAIKKI EI OLE KULTAA MIKÄ KIILTÄÄ

Sormet kultamaalissa, edelleen. Maalasin nimittäin viikonloppuna kynttilänjalkoja, peltipurkkeja ja muuta mukavaa kullan värisellä spraymaalilla. Niin kuin aiemmin kirjoitin, ripaus kultaa kuuluu tulevaan jouluumme. Olen vuosia ollut hopea fani, mutta nyt iski kultakuume. Myös musta spraymaalipullo sai kyytiä. Nuo ovat vaan niin käteviä tämmöiseen pieneen maalaukseen! Kirpparilta kipasin lauantaina hakemassa muutaman kynttilänjalan, kun en raskinut kotona olevia hopeisia tai muita hopean värisiä jalkoja maalata. Muutamalla eurolla sain uusia kynttilänjalkoja. Nyt on adventtikynttilät valmiina ja kohtahan ensimmäisen saa jo sytyttää.



Viikonloppuna saikin huhkia lumitöissä, lunta tuli lisää ihan mukavasti. On se vaan ihanaa, kun on maa valkoisena. En silti kaipaa metrin nietoksia, tämäkin riittäisi jo. Pääasia on, että maassa on lunta! Alkaa olla ajankohtaista etsiä luistimia ja suksia varastosta. Tähän asiaan liittyen maalasin eteiseen vanhan puulaatikon luistimille säilytyspaikaksi. Eteinen sai joulun tunnelmaa viirinauhoista ja raitaverhoista. Vanhan räsymaton kaivelin varastosta lattialle, alkoi entinen vuosia käytössä ollut tähtimatto tympiä. Maton innoittaman vaihtui myös virkatut verhot raitaverhoihin. Olkoon eteinen se punainen juttu, kun muualla kodissamme ei punaista näy. Poika kertoi eilen nähneensä tontun :) joko teillä on näkynyt?




23.päivä, hih! Kuukauden päästä on täysi tohina! Tältä päivältä talo hiljeni kaikki pojat unillaan, joten nyt on aika lämmittää kuppi glögiä ja rapistella muutama joululahja valmiiksi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti