expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 12. marraskuuta 2015

KUUSIA KUISTILLA

Aloitin eilen kirjoittamaan teille postausta keskellä harmaata päivää, mutta keskenhän se tässä hulinassa jäi. Joten jatkan siis tänään, mutta tänään päivä ei ole harmaa vaan valkoinen! Ensilumi satoi viime yönä ja aamulla oli innokkaita mäenlaskijoita eteisessä jo ennen kello seitsemää. Edes ulkona vallinnut pimeys ei haitannut, vaan ulos oli päästävä. Nyt on talven ensimmäiset pulkkamäet laskettu ja liukuritkin testattu.

Tein muutama päivä sitten terasseille joulukuusia. Kuusien sisällä on puuvarsi ja siihen rautalangalla kiinnitin kuusenoksia. Joku varmaan miettii miksi en suoraan hakenut valmista kuusta metsästä, mutta kun saa sen kuuluisan idean :) Idean, joka pitää toteuttaa vaikka yön pimeinä tunteina.



Eilen illalla askarreltiin poikien kanssa heidän huoneeseen kartongista kuusia, jotka ripustettiin rihmalla piikkilankakieppiin. Syntyi tämmöinen kutsuisiko tätä nyt mobileksi vai miksi. Vähän jotain joulukoristeen tapaista heidänkin huoneeseen, ainaiset joulupukit saavat jäädä patsastelemaan tänä jouluna laatikoihin varastoon. 



Ulos laitoin jouluvalot jo aikoja sitten, tosin osa töpseleistä on vielä irrallaan. Ajastinkellot odottavat pääsyään paikoilleen, niillä kun on niin helppo ohjata valojen toimintaa. Jospa ne kaikki kytkisi tänään viimeinkin toimintaan. Nyt pihalle, ajastinkellot kainaloon ja mäenlaskuun, hiphei! Joko teille satoi ensilumi? Joko palaa jouluvalot?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti