keskiviikko 2. joulukuuta 2015

ELÄINKUNNAN SELKÄRANGATTOMAT LÖYSIVÄT PAIKKANSA

Parin viikon takaiselta kirpputori täsmäiskultani käteeni tarttui vanha opetustaulu. Sen enempää ajattelematta sen ostin. Nyt olen sitten pyörinyt tämän eläinkunnan selkärangattomia esittävän taulun kanssa ympäri taloa ja miettinyt mistä se paikkansa saisi. Lopulta se päätyi vierashuoneen seinälle. Onhan se jo elämää nähnyt, mutta vielä siitä iloa riittää. Ja muutaman euron hintaan en pystynyt siitä enää näppejäni irroittamaan. Löytö minulle!
Aamupäivä hujahti pihalla tehden ranka-aitaa. Minua on koko syksyn harmittanut kun se jäi kesällä kesken. Nyt lumien sulettua pois, tartuin toimeen ja sain muutaman aidantolpan välin sitä eteenpäin. Saa nähdä välttääkö tekeleeni miehelle :) Pullataikina on kohoamassa ja piparitaikinakin odottaa joten moikka moi, nyt minä lähden leipomaan! 

2 kommenttia:

  1. Ai miten hyvän löydön oletkin tehnyt, itse iskin pari viikkoa sitten kirpparilla silmäni voikukkatauluun ja tippa nousi melkein silmään hinnan nähdessäni,niin ihana se ei ollut että 60 euroa olisin siitä maksanut :)

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, en kyllä itsekään olisi montaa kymppiä taulusta maksanut. Joten muutaman euron hintalapun nähdessäni piti hieraista silmiään. Onneksi joskus kirpputoreilta tekee vielä löytöjäkin. Yleensä tämän tyyliset taulut ovat olleet niin hyvin hinnoiteltu, että ostamatta ovat jääneet.

    VastaaPoista