keskiviikko 21. lokakuuta 2015

HALLOWEEN HIIPII TALOON

Böö! Meillä ollaan kummituksia, supersankareita ja hirviöitä. Naamiaisvaateloota on ollut sisällä jo tovin ja leikkejä riittää! Meidän perheessä halloweenia aloitettiin viettää lasten synnyttyä ja kasvettua. Tai noh yhden kerran vietimme sitä ihan aikuistenkin kesken ennen lapsia entisen kodin tupareiden merkeissä, mutta nykyään se on kyllä lasteniloa koko juttu. Ja ehkä vähän omaakin. Ihanaa laittaa jotain koristeita kotiin, kun ihan vielä en joulukoristeita viitsi levitellä. Halloweenin jälkeen alkaa sitten ilmaantua vähitellen joulujuttuja. Tänä vuonna mennään aika pitkälle vanhoilla halloween härpäkkeillä, mutta jotain pientä uuttakin tehtiin lasten kanssa, mm. vanhoista lasipurkeista tuunattiin kynttilälyhtyjä. Maalasin purkit valkealla spraymaalilla ja mustat osat leikattiin liitutaulutarrasta. Liitutaulutarrarullan jämä on pyörinyt kaapin perillä ja nyt sille tuli käyttöä ja kätevää, kun mustaan sain liidulla kirjoitettua halloween tervehdyksen. Lisäksi tein yhden "säkki"kurpitsan ulos terassille.

Meillä odotetaan jo tulevaa viikonloppua kovasti. Vietämme sitä yökylättelyn merkeissä vähän halloween teeman värittämänä. Minkähän asun itselleen kehittelisi :) Miten teillä vietetään tai vietetäänkö halloweenia?

Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle!

4 kommenttia:

  1. Kivoja koristuksia teillä :) me ei vielä vietetä kun lapset niin pieniä ettei oikein ymmärrä, aikuisten kesken ollaan aikoinaan vietettykin "kosteaa" Halloweenia.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ehkä vähemmän on enemmän tässä halloween koristeiden määrässä :) hirveää krääsä määrää en halua juhlaan liittää, vaikka kaupoissa on tarjolla sitä sun tätä. Meilläkään ei pienin oikein ymmärrä tätä vaatteenvaihdon iloa ja pukautumisen riemua (siis naamiaisasuihin), mutta isommat pojat kehittelevät vaikka mitä leikkejä asujen avulla :) hyvinhän juhlaa voi viettää aikuistenkin kesken ja itse asiassa minulle se ilo tapahtuukin reilun viikon päästä. Saa nähdä onko se miten kosteaa :D

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää! Vai pitäisikö sanoa hurjalta :)

    VastaaPoista