perjantai 13. toukokuuta 2016

MAJAN RAKENNUS VIETTI

Se olisi taas viikonloppu aluillaan. Hieman erilainen viikko ollut miehen lomaillessa ja ollaankin saatu ulkosaunaa hyvin eteen päin. Kyllä siellä loppu kesästä saunotaan! Alkaa tila hahmottua ja pääsee loppuja materiaaleja miettimään todenteolla. Piha-alueen saunan edestä haluan vielä myllätä täysin. Miehelle siitä ideani esitin ja paperilla sitä luonnostelin. Kyllä se vielä jonkun sortin kaivinkoneen tälle tontille tuopi, mutta saapahan sitten (toivon mukaan) kerralla mieleisekseen. Maalla kun asutaan, niin tämä pihapiiri vaan laajenee ja laajenee joka kesä. Kukka-alueita en tee yhtään lisää, sen päätin jo ennen lumien sulamista ja siinä päätöksessä pysyn. Keskityn ihmettelemään viime kesänä tekemääni uutta aluetta ja entisten alueiden mylläyksiä, kyllä sieltä jo jotain vihreää nousee. 


Viikko on vierähtänyt ulkona, sisällä vaan pakolliset askareet hoitaen. Tänään aloitettiin poikien kanssa rakentamaan heille majaa metsään. Heidän omilla piirrustuksilla :) aika hauskaa! Saa nähdä millainen siitä sitten tulee kuhan valmistuu. Varmaan viikonlopun aikana saadaan se melkoisen pitkälle rakennettua, sitten maalikauppaan vierailemaan. Kuhan pojat saavat päätettyä seinien värin... Todella hauskaa nähdä sitä innostusta heidän silmissään, kun tehdään majaa ja kun tehdään ihan oikea maja. Lattia ja seinät laudasta ja kattokin jostain materiaalista mitä sattuu tontilta löytymään. Jos ei peltiä niin sitten umpilaudoituksen päälle virittelen vaikka pressun. Eli ihka oikea pikku talo kuistilla. Onhan heillä jo pieni leikkimökki, mutta se on vähän turhankin pieni, joten nyt tehdään sitten vähän isompi. Aika vahvasti tärykalvoilla paloi kuva kolmesta pojasta, jotka kaikki vasarat heiluen istuivat oman mökkinsä rakennuskella, huoh! Hyvää vastapainoa näille uhmaikäisten kohtauksille... 


Oikein renteuttavaa viikonloppua! Täällä odotellaan illan saunaa lastenleffaa katsoen ja veikkaan, että sen jälkeen yksi jos toinenkin on valmista yöunilleen. Raitis ilma ja touhuaminen pihalla ovat tehneet tehtävänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti