expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 17. toukokuuta 2016

TAULUJA LAHJAPAPERISTA

Olen hieman hurahtanut kehyksiin ja niissä vaihtuviin kuviin, tulosteisiin ja lasten tekemään taiteeseen. Muutamaan kehykseen meillä on eksynyt myös lahjapaperia. Edullisia ja helppoja tauluja! Kehyksiä on viimeisen puolen vuoden aikana tupsahdellut tulla taloon aika paljon. Valokuvat ovat kokoontuneet yhdelle seinälle portaikkoon valokuvahyllyille ja muualla kehyksissä on pääosin jotain muuta kuin valokuvia. Olen aina valokuvannut paljon ja luontevasti kuvia on aina ollut paljon myös esillä.
Täällä ollaan muutettu, nimittäin esikoinen, tuleva koululainen muutti lastenhuoneesta vierashuoneeseen. Löysimme hänelle käytettynä juuri sen sängyn mitä olimme menossa kesälomalla Ikeasta ostamaan, joten huonejärjestelyt lähtivät muutokseen hieman ennakkoon. Pienemmät pojat pääsivät muutoksen seurauksena kimppahuoneeseen ja meidän aikuisten makkarissa ei nuku enää ketään muita kuin me, ompa hieman outoa! Muutama yö takana ja hyvin on mennyt, mitä nyt viime yönä yksi lapsi tippui sängystä ja keskimmäistä vähän pelotti, kun ei ole enää isoveli turvana. Mutta ylennys kerrossängyn yläpetiin on ollut hänelle mieleinen, pikkuveljen vallatessa alapedin.
Tänään olen fiilistellyt puhtaan kodin lisäksi tuomen tuoksua, oksista lähtee valloittava tuoksu terassilla. Iltaan kuuluu myös esikoisen kevätjuhla, joten hop hop ruoka massuun ja juhlaan! Aurinkoista iltaa sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti