expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 29. toukokuuta 2015

Luovuuden herättelyä

Taas se iskee tajuntaan ja kovaa, että jotain pitää saada tehtyä! Vaikka haravaa on heilutettu, risuja kannettu ja kaikkea muuta pihalla touhuttu pakollisten kotihommien ohella. Silti päässäni pyörivät isot rattaat, mitä kaikkea pihalla voisi tehdä. Entäpä sisällä. Huonekalu projektejakin odottaa jonoksi asti. Olisi hiottavaa ja maalattavaa. Mistähän aloittaisi. Puusohva, ruokapöytä, tuoli... Huomenna meille kotiutuu yksi uusi tai no oikeastaan vanha pöytä. Uusi minulle! Pitääköhän sitä maalata... Varmaan pitää kiltisti aloittaa jostain, ei kai ne muuten etene?Yksi vanha hylly pitäisi laittaa kasvihuoneeseen. Kanalan kuistille jo kannoimmekin mieheni kanssa yhden vanhan liinavaatekaapin. Jonka ostin ihan muuhun käyttötarkoitukseen, mutta ulkona säilytyksen johdosta tuoksut olivat sen verran vahvat, ettei kaappi saanut lupaa astua sisälle taloomme. No nyt se on kanalan kuistilla, sinne on hyvä piilottaa rehut, vesikannut ym tarpeellista. Avasin kaapin toisen oven ja laitoin kaappiin kanoille pesän, voivat munia siis ulkoilmasta nauttien. Hih! Ja nyt kanarouvat munivat nimenomaan vaan ulkona olevaan pesään! Ymmärtävät hyvän päälle :)

Kot kot!
Yksi ilta saimme nauttia pihallamme temmeltävistä oravanpoikasista. Heistä oli pakko saada kuva. Kaksi sain ikuistettua samaan kuvaan. Aivan hurmaavia luonnoneläimiä. Pojatkin seurasivat oravan poikasten leikkejä hymyissä suin. 


Välillä on ihana pysähtyä nauttimaan vaan siitä näkymästä tai hetkestä. Luonto on nyt niin kaunis. Muistakaa nauttia! Kun hetken odottaa niin kiirekin menee ohi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti