expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 4. toukokuuta 2015

Päiväni Supersankarina!

Menneenä viikonloppuna vietimme keskimmäisen lapsemme synttäreitä Batman teemalla. Supersankarit tuntuvat olevan ainakin poikien hullutus aina jossain vaiheessa! Tykkään todella näitä synttäreitä touhuta ja laittaa, mutta toisaalta olen nyt kiitollinen, että kaikki tämän perheen lastensynttärit ovat tältä vuodelta ohi. Kolme poikaa ja kolme peräkkäistä kuukautta kemuja! Jokaisella oma teema ja omat toiveet. Paitsi pienimälle sai äiti päättää ne asiat, hän kun ei itse vielä osaa kiinnostuksen kohteitaan sanoiksi pukea. Tänään tajusin, ettei päivänsankarista tullut otettua ns. virallista synttärikuvaakaan juhlapäivänä. Joten pitää napsia kehityskelpoinen kuva joku päivä. Vaikka aika harvoin se hyvä otos itse sankarista juhlapäivän riennoissa saadaankaan otettua. Monesti lapsen kuvaaminen onnistuu paremmin hieman rauhallisemmalla hetkellä.



Viikonloppuna sai juhlia lapset ja aikuiset. Oli ihanaa viettää aikaa koko perheen kanssa, joka saapui yökylättelemään meille. Sai turista ja purista kuulumisia ja olla vaan. Pienen väsymyksen saattelemana menikin sitten sunnuntai ja tänään intoa puhkuen touhusimme pihalla lähes koko päivän, sai kasvihuone kuurauksen ja lehdet haravalla kyytiä. Pojatkin viihtyivät hyvin pihalla, hieman kinastellen kylläkin. Ennen lapsia minulle aina kerrottiin, että lapset kannattaa tehdä lyhyillä ikäeroilla, jolloin heistä on seuraa toisilleen. Kukaan ei vaan kertonut, että silloin he myös kinastelevat aika tavalla :) Mietteliäänä jo poikien teini-ikää odottelen...




Tänään kalenteria tutkiessani huomasin, että tulevana viikonloppuna juhlimme äitejä. Voinkin odottaa tulevaa sunnuntaiaamua hymyssä suin. Saan nukkua niin pitkään kuin tahdon ja saan aamupalan vuoteeseen. Ainakin kerran vuodessa. Huokaan niin tyytyväisenä. Pieni ilo varmaan jollekin toiselle, mutta niin valtava ilo minulle. Siinäpä sitä sitten mietittävää, mitä äitienpäivälahjaksi? Äideillä kun tuppaa olemaan jo kaikkea... Ainakin kortti tai jotain muuta mukavaa pitää askarrella.  Ja toivoisikohan sitä itsekin jotain lahjaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti