expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Heinäkuu hei hei!


Kiirettä pitänyt! Kiirettä minulla joka olen kotiäiti, jolla on vaan aikaa. Uskokaa tai älkää, saan päiväni kulumaan hujahduksesa ja tylsyydestä ei ole tietoakaan tällä tontilla. Kesä tuo tähän vielä tietynlaisen kertoimen, se lyhyt kesä, jonka aikana pitäisi ehtiä sitä, tätä ja tuota. Paljon on meillä vielä suunnitelmia tälle kesälle ja heinäkuu alkaa vedellä jo viimeisiään. Joko pitäisi panikoida? Ei pidä, mielestäni elokuu on vielä täyttä kesää. Toivon hartaasti tulevasta elokuusta lämmintä ja kesäistä. Vielä on kesää jäljellä!


Ollaan mökkeilty, reissattu, uitu, kerätty vähän mustikoita, veneilty, retkeilty, pakastettu mansikoita, juostu alasti pitkin pihaa (ainakin lapset), tehty halkosavottaa, kastuttu sateessa, käyty jäätelöllä ja kerran jopa terassillakin. Kesälistasta saa siis vetää yli jo monta toteutunutta asiaa. Tosiasiassa ei meillä mitään listaa ole tai no ehkä minun omassa päässäni on... Mutta tietyt asiat kuuluvat mielestäni kesään ja niitä pyrin toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. 


Eilen revimme mieheni kanssa romantiikkaa risusavotasta. Olipa mukava touhuta hetki kahden. Pihasta kaatui puita ja suunnittelimme aitaa, joka sai jonkun sortin alku pyrähdyksen. Ajatuksenamme on tehdä tänne metsän keskelle aitaa talon ympärille tavallaan rajaamaan pihaa ainakin osittain jostain ilmansuunnasta. Olisi hieman selkeämpää pysäyttää ruohonleikkuri johonkin ja tämä enemmän tai vähemmän hoidettualue ei rönsyilisi joka vuosi isommaksi ja isommaksi. Suunnitelmissamme on tehdä pistoaidan tyylistä aitaa mikä sopisi tänne maaseudulle. Aika ulko painotteista tämä touhuaminen ollut viime aikoina. No tänään jo tilasin netistä verhokankaita, koristetyynynpäällisiä (joita kaapit pursuaa jo ennestäänkin...) ja yhden uuden maton, joten kohta se sisustusvimma taas iskee ja maltan sisälläkin pysyä hieman enemmän. Mutta nyt nautitaan täysillä tästä kesästä, syksyllä ehtii sitten sisällä istua :) Jopa tätä kirjoitan terassilla ööö yökkärissä... Nyt vaatteen vaihdolle ja päivän puuhiin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti