maanantai 13. heinäkuuta 2015

Piirongin uudistama makuuhuone

Siinä se nyt komeilee, peilipiironkini! Istuu kuin nenä päähän makuuhuoneeseemme. Enää ei yhtään mietitytä, kun sen valkoiseksi maalasin, oli aivan oikea päätös. Tummaa tapettia vasten se näyttää just siltä kuin pitääkin. En voi olla laittamatta kuvaa myös ennen maalausta, ihan muistutukseksi teille :) Tänään kamera räpsyi makuuhuonessamme. Ihanaa, viimein alkaa tämä huonekaluruletti olla pelattu ja kaikki pelinappulat löytäneet paikoillaan. Kiitos sateisen aamupäivän ja miehen kantoavun. Mitä nyt yksi ylimääräinen lipasto on ruokailutilassa ja yksi mökille menevä sohva olohuoneessa, no niitä ei lasketa. Makuuhuoneemme on nyt järjestyksessä!
Ja tässä alkuperäinen piironki :)Makuuhuoneessamme nukkuu tällä hetkellä myös kuopuksemme, jonka pinnasänky on lähdössä ihan kohta myyntiin. Kun vaan saan ensin tuunattua lapselle uuden pedin. Hieman haikein mielin pinnasängystä luovun, mutta toivottavasti löydän sille uuden tarvitsijan. Pinnasängyn viereisellä seinällä roikkuu anoppini kätköistä löytynyt neuvoloista 80-luvulla jaettu juliste. Tai oikeastaan siinä on monta sivua, joiden aiheet vaihtuvat kuukausittain lapsen ensimmäisen vuoden aikana. Muistan täysin samanlaisen olleen myös oman pinnasänkyni päällä, muistan siis nähneeni sen valokuvista. Aika retroa! Kohta sekin joutaa varastoon...


Nyt en malta kirjoitella teille enempää, vaan lähden tuijottelemaan makuuhuoneemme uudistajaa ja ehkä siinä sivussa lukemaan vähän kirjaa. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti