expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Puusohvaa siellä ja puusohvaa täällä sekä mökkiterveisiä!

Siinä ne ovat taas päivät vierähtäneet, ihan juosten, jos nyt suoraan sanon! Perjantaina meille kotiutui toinen puusohva (mistä jo joskus mainitsinkin) ja se muuttikin sitten ruokailutilaan. Ja siinä vajaan viikon verran oloaan totutellut sohva sai mennä terassille, kesäpediksi. Nyt on saatu kotiin jotain uutta tai no vahnaa, mutta jotain vaihtelua. Ompelun alla on ruokailutilan puusohvalle päällinen vanhasta patjasta ja tilkuista. Suunnittelin tarkoituksella värikkään, jottei lasten ruokalista siinä niin näkyisi... Ehtisiköhän sen huomenna ommella loppuun. 


Peilipiirongista tuli ihana ja kuvaan sitä teille heti, kun se saadaan kannettua omalle paikalleen. Hieman nämä päivät täyttyneet kaikenlaisesta hommasta ja tuntuu, että alku viikon hulluna heilumisen jälkeen tahti hidastui loppu viikkoa kohden. Viikonlopun vietimmekin mökillä ilman maalipensseleitä. 

Viimeisin vuorokausi mökillä sisälsi hieman pihanhoitoa ja hirsitukki hommeleita. Lapset sai uida, saunottiin ja massut täynnä hyvää ruokaa oli hyvä köllähtää aittaan unille. Ensimmäinen yö mökillä tänä kesänä siis takana. Ei ole vielä oikein säät suosineet siellä yöpymistä, mutta kyllähän tuolla jo tarkeni nukkua. Vaikka aikamoiseksi vilukissaksi tunnustaudunkin.

Viime kesänä toteutimme mökillämme suht ison saunaremontin ja sen myötä 80-luvulla rakennettu saunarakennus sai kasvojenkohotuksen. Kellastuneet pyöröhirret saivat uudet sävyt. Sauna tumman ja pukutila vaalea värin. Alla muutama fiilistelykuva saunareissulta.


Perheemme suuntaa innolla kohti tulevaa uutta viikkoa. Ensi viikolla onkin luvassa kivoja juttuja ja jos tämän huonekaluruletin saisi täällä sisällä päätökseen. Uusien huonekaluostosten myötä, kun jäi muutama entinen ylimääräiseksi, joten ne pitää taikoa jonnekin piiloon.

Mukavaa tulevaa viikkoa!

2 kommenttia: