maanantai 6. heinäkuuta 2015

Turbopäivä - hiontaa ja kittausta

No niin tänään ovat hihat heiluneet hiomakoneen tahdissa ja nyt on peilipiironki ja puusohva hiottu, aika hyvin yhdelle päivälle, eikö? Ja siinä ohessa ruuan laitot, lasten hoidot jne. Huomenna maalikauppaan ja sitten saadaan maaliakin pintaan. Tylsästi olen päättänyt vetää molemmat valkoisiksi. Perusteluna piirongin osalta se, että meidän makkarissa on jo tummaa tarpeeksi ja tummanruskean tapetin kaveriksi en vaan nyt jaksa miettiä mitään muutakaan sävyä... Lupaan laittaa kuvia kuhan saan julkaisukelpoisia napsittua! Ja sohva taas on matkalla ulkosaunan pukutilaan, kuhan se valmistuu. Mies veistelee parhaillaan sitä pihan perällä. Sinne olen suunnitellut harmaan puulattian, joten sohva menee nyt ihan varman päälle valkoiseksi. Se tila on suht pieni ja sävyjä ei ole lupaa montaa kuulemma sinne sotkea :) Seinät ovat kuitenkin 100 vuotta vahnaa harmaata hirttä, niin kaikki kunnioitus niille. Ne saavat olla pääroolissa siellä. Nyt sohva nököttää meidän ruokailutilassa ns toisena penkkinä ruokapöydän vieressä, saa nähdä miehen reaktion kuhan sisään illalla astelee :) Huusin vaan ulkoa sisään tullessani, että "ota avoin mieli kun astut sisään". Roudasin sen siis yksin sisälle, saas nähdä saako se jäädä siihen ja muuttuuhan se vielä kun se maalataan...

Pari kuvaa tämän päivän touhusta ja menneen viikonlopun herkusta, valkosuklaakakusta. Viikonloppu hujahti niin vauhdilla. Tuli ystävän kanssa sisustusmaailmaa parannettua vuorokauden verran. Ihanaa! 


Mukavaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta :) Meilläkin kummasti tällä hetkellä kaikki muuttuu valkoiseksi, tämän kesäisen sisustusinnon vallassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lopputulos alkaa olla loppusuoralla, kuhan saan huonekalut paikoilleen niin sitten laitan kuvia :) Sisustusintoilu on niin ihanaa!

      Poista