expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Sisustuskirjojen ahmimista, mums!

Kävimme kirjastossa poikien kanssa alku viikolla hakemassa kirjoja ja nyt kun olen niihin hieman ehtinyt syventyä, niin kerron teillekin mitä kaikkea mukaani tarttui. Aikamoinen kasa kirjoja, eikö? Kasa on kahlattu läpi, mutta paljon on vielä luettavaa. Ideioita sain taas kasa päin odottamaan, ööö sadepäivää tai muuten vaan aikaa laittaa hihat heilumaan tai ompelukone laulamaan.En ole pitkään aikaa jaksanut keskittyä mihinkään sisustuskirjaan selailua kummemmin, mutta nyt tämä Rouhea maalaistyyli ideoi ja sisusta kirja tempaisi mukaansa täysin. Ehkä se johtuu siitä, etten ole tosiaan aikoihin lukenut mitään sisustuslehteä paksumpaa tai sitten siinä oli jotain juuri minua varten. Kirjan tuunausvinkit saivat rattaat päässäni pyörähtämään.
Muita kirjoja olivat mm. Ilona Pietiläisen Kesäpesä, takuu varmasti ihanaa katseltavaa ja vinkkejäkin löytyi kivasti. Kaikki Ilonan kirjat ovat kyllä ollet lukemisen arvosia. Henna-Kaisa Sivosen Mummoillen henkisen mummon käsikirjan kanssa sain tehtyä pienen aikamatkan. Kirjaa lukiessa tuli ikävä omaa mummoa, joka pilven päältä meitä katselee. Tätä kirjaa luettuani rupesin miettimään kaikkia vanhoja hyviä konsteja yhteen jos toiseen asiaan. Kirja oli todella sitä mitä lupasi, mummoilua parhaimmillaan!
Alla kuvia muista kirjoista. Wanilla country chic oli täynnä valkoista ihanuutta, toinen toistaan upeampia otoksia, katselin ihan kateellisena kuvia ja koteja. Kodin pehmeät sävyt oli oikea pastellien käsikirja. Kirjan kuvat saivat iloiselle tuulelle. Kotoisa tyyli kirjasta taas sain paljon vinkkejä pieniin sisustujuttuihin kuten mm. ompeluidean kirjaimen mallisista tyynyistä. Tämän  idean toteutan lapsille joku sadepäivä. Tämä kirja oli värikäs ja mukavaa luettavaa valkoisten sisutusten jälkeen.


Moni kirja odottaa vielä tarkempaa syyniä, onneksi on laina-aikaa ja muu aika kaivellaan aina jostain välistä. Eilen poika huomautti kun lastenelokuvaa katsoessamme minulla oli sisustuskirja kädessä, hmm niinpä. Miksi ei osaa keskittyä vaan yhteen asiaan, vaan säätää aina montaa päälekäin? No olenhan äiti...

Mutta nyt muihin puuhiin, kirjat saavat viikonlopuksi jäädä sivuun, sillä taloon tulee huomenna kaksi poikaa ja poikien äiti, hyvä ystäväni yökylään. Meno ja meininki on taattu! Ihanaa saada vieraita, ja isäntäkin katsoo parhaakseen kadota viikonlopuksi muihin maisemiin, joten talo on täynnä äiti-poika-energiaa. Suunnitellut lasten olympialaiset kisataan huomenna ja teinkin pienet palkintopussukat kisaajille. Suunnitelmissa on mm. talon ympäri juoksua, pallon tarkkuus- ja pituusheittoa, tasapainoilua tukilla, autonrenkaan läpi sukellusta ja pussihyppyjä ja aarteenetsintää. Hih ja ilo ylimmillään! Lapsien väsytystä parhaimmillaan!


Hyvää viikonloppua, nautitaan auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti