expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Hyvää heinäkuuta!

Hyvää heinäkuuta kaikille! Ihanaa, nyt on taas se aika vuodesta kun viikonloput täyttyvät kaikenlaisesta toiminnasta. Monena menneenä vuonna juuri heinäkuu on ollut häiden ja muiden juhlien kuuminta aikaa. Tänä vuonna meille ei ole hääkutsuja posti tuonut, mutta monella ystävällä on vuosihääpäivä tulossa. Kun mietin ystäväpiiriäni niin monen monta ihanaa hääpäivää on muistissa nimenomaan heinäkuulta. Toisilla se on ensimmäinen ja toiset ovat matkallaan jo pidemmällä. Tällä viikolla ovat nämä häät ja kihlautumiset olleet mielessä, koska perhepiirissämme tuli ilouutinen kihlautumisesta. On se vaan niin hienoa kuulla näitä iloisia uutisia. 

Olen päässyt kaksi kertaa kaason kunniatehtävään, joten heinäkuussa muistan aina jollain tavoin näitä hääpareja, joiden juhlissa olen saanut tässä roolissa olla. Muistamisina ovat ollet kuoharipullo tai joku omin käsin tekemä pikku juttu, ei sen kummempaa. Uskon pelkän viestinkin ilahduttavan mieltä, ja se, että ylipäätään päivän muistin. Saa nähdä milloin seuraavan kerran kutsu häihin kolahtaa :) Heinäkuu on varmasti häidenkin sesonkikuukausi, mutta heinäkuu on sesonkikuukausi Suomessa ylipäätään. Monet ihmiset ovat lomillaan tai aloittavat lomansa. Monet reissaavat. Itse olen tyytyväinen, että oma reissumme on jo tehty ja nyt voimme keskittyä kotona ulkosaunan rakentamiseen, veneilyyn sekä mökkeilyyn. Heinäkuussa luonnon kasvukausi on huipussaan ja monesti heinäkuu on se kesän lämpimin kuukausi. Saa nähdä onko tänä vuonna. Eilen jyrissyt ukkonen muistutti kesästä myös, töpseleitä sai nyhtää seinästä ihan vaan varoilta. Illalla seisoin ulkona sateessa hetken pyykejä raivaten, ja luonnon tuoksu on huumaava.

Perheessämme alkaa ensi viikolla hieman erilainen aika, kun mies jää lomille. Tietoisesti olen siirtänyt kaikkea tekemätöntä projektia ensi viikkoon tai siitä alkaen. Ihanaa kun on enemmän aikaa olla yhdessä, oli se sitten halkosavottaa tai uimassa käymistä. Tulevaa viikonloppua odotetaan perheessämme muutenkin tosi paljon. Ystäväni tulee lapsiensa kanssa yökylään ja vietämme äiti-poika-viikonloppua. Ohjelmassa on myös lastenolympialaiset. Niitä pitää muuten vähän suunnitella...


Kaksi niin hehkuvaa, 
ja kaunista saa
kirkkaana loistaa.
Kumpa auringon päivät,
päällämme ei,
päättyisi koskaan.
(Johanna Kurkela Rakkauslaulu)2 kommenttia:

  1. Voi että, häihin ois kyllä ihana päästä mutta meillekään ei tänä kesänä ole tullut kutsuja.. :)

    VastaaPoista