expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 30. heinäkuuta 2015

Sataa ja paistaa - kilpaa!

Eilen oli sadepäivä eli sisäpäivä ja tänään taas paistoi aurinko ja touhusimme ulkona. Hieman epävakaista on joo tämä sää! Eilen leivottiin pullaa ja sämpylöitä kun ei kerran uloskaan päästy. Muuten päivä piti sisällään sisäleikkejä sekä vähän askartelua. Itse nautin aika tavalla päivästä, jolloin maltoin pysyä sisällä. Innostuin itsekin askartelemaan muutaman kortin. Nekin ovat teemalla vähän mustaa, sillä päässäni pyörii jo jotain tulevan syksyn sisustusjuttuja. Tilasin viime viikolla mustaa verhokangasta. Musta on värinä kiehtonut minua jonkun vuoden ja jotain pikkujuttuja meillä on mustaa ollutkin sisustuksessa. Viime talvena talossamme oli paljon harmaan värisiä juttuja kaiken tämän valkoisen lisäksi. Joten tänä vuonna syvennetään ja mennään ihan mustaan. Saa nähdä kun kankaat tulevat lähtevätkö ne samoin tein palautukseen vai pääsevätkö ihan ikkunaan asti. Olohuoneeseen niitä siis suunnittelin, pitkiksi verhoiksi. Meillä on niin perusvaaleaa, että se voisi ollakin kiva juttu. Sen näkee sitten kuis käy.


Puusohva on kotiutunut ruokautilaan enemmän kuin hyvin. Se ei lähde varastoon, vaikka sitä vähän epäiltiin. Ompelin siihen tilkuista päällisen. Ehkä teen uudenkin päällisen sitten syksymmällä, tämä on kovin kirjava ja kesän värinen :)


Viimein saimme pienimmän herran sänkyasiankin hoidettua. Pinnasänky tosiaan myytiin ja nyt on jo poissa sen aiheuttama haikeuskin. Poika nukkui muutaman yön matkasängyssään, kunnes saimme kuskattua mökiltä vanhan sängynaluslaatikon ns. vuodevaatelaatikon, josta tuli hänen uusi peti. Viime yönä testattiin miten toimii ja toimihan se. Poika pääsi hyvin keskellä yötä pois sängystään ja nousemaan äidin viereen, heh :) Tämä sänky on ainakin matala, ei tipu poitsu korkelta ja pääsee itse tosiaan pois sängystään. Ja hyvä puoli ettei tarvinnut ostaa uutta sänkyä, kun kerrossänky häntä jo odottaa sitten kuhan vähän kasvaa ja uskaltautuu toiseen huoneeseen nukkumaan. Siihen asti on oma pesä meidän makkarissa.Onneksi tänään on paistanut aurinko ja käytiinkin päiväkahvilla naapurissa. Mies hävisi jo aamulla hirsikasalle veistelemään ulkosaunaa, siihen hommaan kun vaaditaan poutasäätä. Nyt jos tarttuisi imuriin ja tekisi semmoisen pikafiksauksen talon siisteyteen. Huomenna on tarkoitus lähteä vähän retkeilemään, niin luonnollisesti suunnittelen jo eväitä. Mitähän sitä mukaan eväskoriin pakkaisi?


2 kommenttia: