sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aamun ajatukseni ovat pienessä kaapissa

Olen suunnitellut pientä pintaremonttia toiseen vessaamme. Vaikka itse olen värit, kalusteet, tapetin jne. tilaan valinnut talon rakennusvaiheessa, ne  eivät vaan miellytä silmääni. Vuosia olen jo miettinyt, joten olisikohan nyt hyvä aika remontille? Ensin tuli idea pikkuisesta seinäkaapista, entisten avohyllyjen tilalle. Löysin edullisen kaapin Elloksen sivuilta. Tuleva tapetti aiheuttaa harmaitahiuksia, koska takana on jo yksi huti. Tapetin pitäisi sattua kunnolla hyvä. Ideana on siis tapetoida yksi seinä uudelleen (mikä nytkin tapetoituna) sekä mahdollisesti laittaa pikkukaapin takaseinään sisäpuolelle sama tapetti. Muiden seinien maalaamista mietin myös. 
Kaappi näyttää tältä     

Tapetti saa olla romanttinen, muttei kuitenkaan liian imelä. Olen katsellut mm. Laura Ashlaeyn tapetteja. Netistä poimin muutamia vaihtoehtoja. Ovat hieman eri tyylisiä, mutta jokin niissä kaikissa viehättää. Varmaan pitää tehdä joku päivä kierros paikallisiin tapettikauppoihin ja käydä fiilistelemässä. Yleisilmeen olisi tarkoitus olla vaaleampi ja jotenkin kevyempi kuin nykyään. 


Hyvä asia on ettei kalusteita tarvitse uusia, mutta voisihan nekin toki maalata. Kaappien ja laatikoiden ovet ovat tällä hetkellä niin tummat. Tämmöisiä mietteitä tähän aamuun. Mutta ennen isompaa remontti intoa pullan paistoon. Onneksi perheeni on tottunut, että yleiskone ja pesukone pyörivät kilpaa heti aamusta :)

2 kommenttia:

  1. kivalle kuulostaa siun suunnitelmat :) mie liputan ekaa vaihtoehtoa, tosin kauniita ovat kaikki! saattaa tulla valinnanvaikeus kun tapettikauppaan eksyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ruusutapetti on minunkin suosikki. Pitää jalkautua lähiaikoina tapettikauppaan ihmettelemään vaihtoehtoja :)

      Poista