lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kevät toi, kevät toi maalarin...

Kevät tuo monelle sisustusinspiraation niin myös minulle. Lisäksi kevät toi minulle blogin. Tämä pitkään mielessä muhinut ajatus on nyt tässä luotuna ja kirjoittaminen voi alkaa. Paljon vaatii opettelua ja ihmettelyä tämä maailma, tarkoitus on jakaa omia kokemuksia ja touhuja tässä arjen iloilla värittettyinä.

Olen 35-vuotias kolmen pienen pojanviikarin  äiti ja vaimo. Touhuan ja näperrän paljon jottei luovuuteni kuolisi. Viimeksi hioin ja maalasin vanhan huutokaupasta ostamani pöydän ja seuraavana jo maalasin pääsiäismunia, joten tapahtumia tässä talossa on monenlaisia. Projekteja on isompia ja pienempiä. Arki ja sen haasteet yritetään selättää keventämällä päiviä liikkumisella ja kaiken maailman näpräämisellä. 

Sivujen vaaleanpunainen ilme sallittakoon minulle, koska kotonamme asustaa vaan näitä miehen alkuja ja yksi mies niin tämä tyttömäinen, vaaleanpunainen, hattara, tylli -aikakausi on jäänyt minulta elämättä näin aikuisiällä. Vaikka kotonamme vaaleanpunaista esiintyykin jonkin verran, tunnustan tietyllä tavalla kärsiväni väriallergiasta. Elämässämme on väriä ja ääntä ihan tarpeeksi, joten koti olkoon hieman seesteisempi ja vaaleampi kaikin puolin. Ihanaa kevättä kohti mennään ja katsotaan mitä kaikkea se tuo mukanaan! Tervetuloa mukaan!

Rouva B

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hei, kiitos! On opettelua vielä tämä kaikki, mutta jostain se on aloitettava :)

      Poista
  2. Kivalle näyttää!! Täällä lukija ilmoittautuu :)

    VastaaPoista