expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Pyykkipäivä ja muuta mukavaa

Se arkinen pakon sanelema asia kuin pyykinpesu on tänään ollut vahvasti värittämässä päiväämme. Talvivaatetta koneeseen ja varastoon operaatio on aikamoinen viisi henkisessäkin perheessä. Päättäväisesti aloitan pesurumban nyt siitä syystä, että saan eteisen säilytystä järkevöitettyä. Se nimittäin pursuaa yli talvivaatetta, välikausivaatetta ja kesätakkeja sekä siihen kaikkien vuodenaikojen kengät päälle. Murrr sanon minä. 


Pyykkikoneen pyöriessä sisällä nautimme kevätauringosta ulkona poikien kanssa ja teimme lisää pestävää :) Ettei työ vaan loppuisi. Hyvät kurakelit suorastaan uida siellä ojassa! Vähän vielä kartongin saksimishommia iltapäivällä pienimmän herran nukkuessa neljän tunnin päiväunia. Askartelujutuista lisää tuonnempana kuhan saan piiperrettyä jotain valmiiksi. Yksi uusi koristetyynynpäällinenkin syntyi pikapikaa iltapäivällä. Ja lista mitä kaikkea pitäisi tehdä kevään aikana ja toinen lista ideoista, mikä luonnollisesti pidentää tehtävälistaa...



Illan kohokohta taisi olla lenkki ja lenkkiseurana ihan oma pää. Teki terää tuulettaan hieman ajatuksia yksinään ja kiitos taas miehelle, joka oikein soitti töistä tullessaan, että voin lähteä lenkille. Liekkö arvannut, että rouva kaipaa pientä omaa hetkeään kotielämän keskelle. Lenkin päälle maha täyteen broileriwokkia ja sohvalle köllöttelemään. Kyllä taas jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti